Bestill og hent siden er ikke helt ferdig ennå, men vil være i drift fra onsdag 18-11


Bestill og hent meny:

Vi holder åpent torsdager, fredager og lørdager fra kl.16:00 til 20:00 for henting.


Vi kan ikke garantere at bestillinger med kort frist på samme dag kan tas imot

og anbefaler derfor å bestille dagen før for å være på den sikre siden.


Siste frist for bestillinger per e-post er samme dag kl.14:00.


Bruk e-post skjema på denne side eller send din bestilling til bestilloghent@sjoddienservering.no 


Vi tar forløpig ikke imot bestillinger via facebook eller telefon


Det vil være mulig å komme innom uten å ha bestilt på forhand men vi tar da forbehold om din bestilling kan tas imot ut i fra pågående bestillinger og produksjonskapasiteten. Noe ventetid må påregnes i dette tilfelle, vi har begrenset seteplass og mulighet å kjøpe drikke med og uten mens du venter :-)


Fast på bestill og hent meny :


Hver torsdag: Hjemmelagede raspeballer med tilbehør                                     Kr.185,-


Nam Burger med kålsalat og pommes frites                                                          Kr.180,-

(180 gr. burger på surdeigsbrød med bacon, cheddarost og truffelmajones)


Sjoddie Burger med kålsalat og pommes frites                                                      Kr.160,-

(180 gr. burger med tørrsaltet sprø bacon på surdeigsbrød)


Bar(n)e Burger                                                                                                                   Kr.115,-

(180 gr. burger på surdeigsbrød med pommes frites)


Naken Burger                                                                                                                    Kr.75,-

(180 gr. burger på surdeigsbrød)


Løkringer (6 st.)                                                                                                                 Kr.95,-


Mozzarella sticks (6 st.)                                                                                                    Kr.95,-


Våre burgere blir spesial laget for oss av okse høyrygg og bibringe.

Alle burgere serveres med syltet agurk, tomat og burgerdressing.

Vi har også glutenfri burgerbrød

Husk å skrive om har spesielle ønsker som f.eks. uten tomat, glutenfri osv. 


Du Verden, Dagens Høydepunkt!


Denne uke reiser vi litt lengre vekk fra Europa til Indonesia  og byr på følgende dagens rett:


Indonesisk "rijsttafel" en smaksrik samling av forskjellige indonesiske retter servert med nasi koenig eller gul kokt ris. Rettene er varierende fra mild til sterkt men er satt sammen til at en får en god opplevelse fra det indonesiske kjøkkenet.


Babi Ketjap - Svinenakke i mørkt sojasaus tilsmaket med stjerneanis

Daging Smoor - Langtidskokt oksekjøt i en soja og kokosmelksaus

Ajam pangang - Kyllingbiter i en skarp tomatisert sur søt saus

Rempeh boller - Små indonesiske kjøttboller krydret med bl.a. kumin og kokos

Sambal goreng boontjes med reker - Brekkbønner og reker i en kokos, peanøtt og chili saus

Nasi Koenig - Gul kokt ris smaksatt med kokosmelk

Tilbehør:

Seroendeng:  karri og palmesukker ristet kokos med peanøtter

Kroepoek: reker chips

Atjar Tjampoer: Kål, gulrot og agurk i sur søt lake


Pris for alt dette, per person Kr.199,-   Selamat Makan! (indonesisk for nytt maten)